ILMAINEN MIZU-VESIPULLON VALITTUA AURINKOJA!

0

Ostoskorisi on tyhjä

Tietosuoja- ja evästekäytäntö

DRAGON PRIVACY POLICY AND COOKIE POLICY (EUROPE)

Tämä tietosuojakäytäntö ("Käytäntö") kuvaa henkilötietoja, jotka kerätään tai luodaan, kun käytät tätä verkkosivustoa (http://europe.dragonalliance.com/) ja Dragonin (kuten on määritelty alla) mobiilisovelluksia ("Sovelluksemme"). Tässä käytännössä kuvataan myös, kuinka henkilötietojasi käytetään (käsitellään), jaetaan ja suojataan, sekä oikeusperustamme näiden toimien tekemiselle. Se selittää myös, mitä valintoja sinulla on henkilötietojesi suhteen ja kuinka voit ottaa meihin yhteyttä.

I. KUKA on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti rekisterinpitäjä on Marchon Europe BV, joka toimii nimellä Dragon Alliance ("Dragon") ja joka sijaitsee osoitteessa Deccaweg 33, 1042 AE, Amsterdam, Alankomaat.

II. MITÄ henkilötietoja keräämme ja MILLOIN

Pyydämme sinulta tiettyjä henkilötietoja voidaksemme tarjota sinulle pyytämiäsi tuotteita tai palveluita. Esimerkiksi kun teet ostoksia, pyydät yhteydenottoa, luot tilin, osallistut tapahtumiimme, kilpailuihimme tai kilpailuihimme tai käytät sovelluksiamme tai käytät sovelluksiamme. Nämä henkilötiedot sisältävät sinun:

  • Yhteystiedot, mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja fyysinen osoite;
  • Kirjautumis- ja tilitiedot, mukaan lukien näyttönimi, salasana ja yksilöllinen käyttäjätunnus;
  • Maksu- tai luottokorttitiedot (maksunkäsittelijämme kerää, mutta emme tallenna niitä);
  • kuvat, valokuvat ja videot (jos päätät ladata ne);
  • Optiset reseptitiedot (jos tilaat reseptilinssejä); ja
  • Henkilökohtaiset asetukset, mukaan lukien markkinointi- ja evästeasetukset.

Käytämme muita henkilötietoja ottaaksemme käyttöön tiettyjä ominaisuuksia sivustollamme ja sovelluksissamme tai palveluissamme. Pyydämme esimerkiksi pääsyä sosiaalisen verkoston tunnistetietoihisi, jotta voimme lähettää sisältöä sovelluksesta sosiaaliseen verkostoon. Nämä henkilötiedot sisältävät sinun:
• Valokuvat, yhteystiedot ja kalenteritiedot
• Sosiaalisen verkoston tiedot, mukaan lukien valtuustiedot ja kaikki tiedot julkisista viesteistäsi Dragonista tai viestinnästäsi kanssamme.

Kun käytät sovelluksiamme, ilmoitamme sinulle tietojesi keräämisestä sovelluskaupoissa, mobiilikäyttöjärjestelmissä ja sovelluskokemuksessa. Pyydämme tarvittaessa myös suostumustasi.

Kun olemme vuorovaikutuksessa sivustojemme ja sovelluksiemme kanssa, kokemuksen tarjoavat teknologia-alustat keräävät tietoja automaattisesti ja jakavat ne Dragonin kanssa. Esimerkiksi verkkoselaimesi tai mobiililaitteesi voi jakaa tiettyjä tietoja Dragonin kanssa, kun nämä laitteet ovat vuorovaikutuksessa Dragonin sivuston tai sovellusten kanssa. Lisätietoja näistä käytännöistä on alla olevassa Evästeet ja pikselitunnisteet -osiossa. Nämä tiedot sisältävät:
• Laitetunnukset, puhelun tila, verkkoyhteys, tallennustiedot ja akkutiedot
• Evästeet, IP-osoitteet, viittausotsikot, verkkoselaimesi ja -versiosi tunnistavat tiedot sekä verkkojäljitteet ja tunnisteet

III. Työkalut keräämiemme asioiden hallintaan

Monissa tapauksissa verkkoselaimesi tai mobiililaitteen alusta tarjoaa lisätyökaluja, joiden avulla voit hallita, milloin laitteesi kerää tai jakaa tiettyjä tietoluokkia. Esimerkiksi mobiililaitteesi tai verkkoselaimesi voi tarjota työkaluja, joiden avulla voit hallita evästeiden käyttöä tai sijainnin jakamista. Suosittelemme tutustumaan laitteillasi oleviin työkaluihin ja käyttämään niitä.

IV. MIKSI ja MITEN käytämme (käsittelemme) henkilötietojasi

Käytämme sinulta keräämiämme henkilötietoja seuraavilla tavoilla:

Käsitelläksesi tilauksiasi

Keräämme nämä tiedot, jotta voimme käsitellä rekisteröitymisesi, käsitellä mahdollisia tilauksiasi, toimittaa pyydetyt tuotteet ja toimittaa ne sinulle. Tämän jälkeen me, edustajamme ja alihankkijamme käytämme asiaankuuluvia tietoja kommunikoidaksemme kanssasi kaikissa tilisi toimintaan ja tavaroiden tai palvelujen tarjoamiseen yleensä liittyvissä asioissa. Oikeusperustamme näiden tietojen käsittelylle on sopimuksen tekeminen kanssasi.

Suorittaaksesi tietojen tarkistuksia

Kun lähetät meille tilauksesi, me (tai edustajamme ja alihankkijamme) saatamme suorittaa sen joitain tarkastuksia ennen sen täyttämistä. Näihin tarkistuksiin voi kuulua osoitteesi vahvistaminen, petostarkistukset ja USA:n ja EU:n taloudellisten pakoteohjelmien noudattamiseksi suoritetut tarkastukset. Mitä tulee petostarkistuksiin: suoritamme osittain automaattisia tarkastuksia kaikille ostoksille suodattaaksemme epätavalliset tai epäilyttävät tapahtumat tai tapahtumat, jotka voidaan tunnistaa petoksille alttiiksi. Sivustolla tehdyt petosepäilyt tutkitaan ja tarvittaessa asetetaan syytteeseen. Näiden tietojen käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme vuoksi, jotta voimme estää maksamatta jättämisen tai petoksen. Mitä tulee sanktiotarkastuksiin: teemme jälleen osittain automaattisia tarkastuksia kaikille tilauksille.

Pyytämiesi sivuston ominaisuuksien, sovellusten ja palveluiden tarjoaminen

Kun käytät sivustoamme ja sovelluksiamme, käytämme tietojasi valitsemasi tuotteen tai palvelun tarjoamiseen. Jos esimerkiksi teet ostoksen osoitteessa http://europe.dragonalliance.com/ tai osallistut tapahtumaan tai promootioon, käytämme antamiasi yhteystietoja kommunikoidaksemme kanssasi ostosta, tapahtumasta tai tarjouksesta. Suostumuksesi muodostaa laillisen perustan näiden tietojen käsittelylle. Jos käytät sovelluksiamme, keräämme antamasi tiedot ja tallennamme ne, jotta voit tarkastella niitä sovelluksessa. Saatamme käyttää näitä tietoja lisätietojen laskemiseen, jotta lasketut tiedot voidaan toimittaa sinulle osana Sovelluksen toimintoja. Sinun suostumuksesi on laillinen perusta näiden tietojen käsittelylle tällä tavalla.
Monissa tapauksissa sinun on ehkä annettava Dragonille lisätietoja ja/tai lisäsuostumus tiettyjen tietojen käyttämiseen tietyllä tavalla, jotta voit käyttää tiettyjä sivustomme, sovellusten ja palveluiden ominaisuuksia. Jos esimerkiksi haluat jakaa sisältöä sosiaalisessa mediassa, saatat joutua antamaan sosiaalisen median tilisi tunnistetiedot.
Voit peruuttaa suostumuksesi tietojesi käsittelyyn millä tahansa näistä tavoista Sovelluksen asetusten kautta milloin tahansa.
Tietojen välittäminen tuotteistamme, palveluistamme, tapahtumistamme ja muihin myynninedistämistarkoituksiin
Kun luot Dragon-käyttäjätilin, voimme käyttää antamiasi tietoja sekä muista Dragon-lähteistä saatuja tietoja, kuten Dragon-sivuston ja -sovellusten käyttöä ja osallistumistasi Dragon-tapahtumiin ja -kilpailuihin (mahdollisesti muiden Dragon-tytäryhtiöiden kautta), lähettääksemme sinulle räätälöityjä viestejä tuotteista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua. 
Voit peruuttaa suostumuksesi näiden viestien vastaanottamiseen milloin tahansa tilisi asetusten kautta.

Käyttääksemme, parantaaksemme ja ylläpitääksemme liiketoimintaamme, tuotteitamme ja palveluitamme

Kun teet ostoksen, voimme käyttää näitä tietoja kirjanpitoon, tilintarkastukseen ja muihin sisäisiin toimintoihin. Saatamme myös käyttää tietoja siitä, miten käytät tuotteitamme ja palveluitamme parantaaksemme käyttökokemustasi ja auttaaksemme meitä diagnosoimaan teknisiä ja palveluongelmia sekä hallinnoimaan sivustoamme ja sovelluksiamme. Jos lisäät tuotearvioita sivustollemme, voimme käyttää näitä tietoja tuotteidemme ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Oikeusperustamme näiden tietojen käsittelylle on, että ne ovat tarpeen edellä kuvattujen oikeutettujen liikeetujemme kannalta.

Suojellaksemme meidän tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta

Saatamme myös käyttää tietoja siitä, miten käytät sivustoamme ja sovelluksiamme petosten, väärinkäytösten, laittoman käytön ja käyttöehtojemme rikkomusten estämiseen tai havaitsemiseen (jos se on tarpeen oikeutettujen etujemme vuoksi) sekä oikeuden määräysten ja viranomaisten pyyntöjen noudattamiseksi. tai sovellettava laki.

Yleisiin tutkimus- ja analyysitarkoituksiin

Käytämme tietoja siitä, kuinka vierailijamme käyttävät sivustoamme, sovelluksiamme ja palveluitamme ymmärtääksemme asiakkaiden käyttäytymistä tai mieltymyksiä. Saatamme esimerkiksi käyttää tietoja siitä, kuinka sivuston http://europe.dragonalliance.com/ vierailijat etsivät ja löytävät tuotteita ymmärtääksemme paremmin parhaita tapoja järjestää ja esitellä tuotetarjontaa sivustollamme. Käytämme tähän Google Analyticsia, ja asiakastiedot anonymisoidaan.

Reseptin tai muun lääketieteellisen tiedon käyttö (käsittely).

Jos tilaat reseptilinssejä, keräämme ja käytämme reseptiäsi tilauksesi toteuttamiseen. Koska näitä tietoja pidetään arkaluonteisina henkilötiedoina EU:ssa ja tietyillä muilla lainkäyttöalueilla, tarvitsemme nimenomaisen suostumuksesi käyttääksemme niitä tähän tarkoitukseen, ja ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin niiden suojaamiseksi. Sivustoa ylläpitävä yritys kerää reseptin puolestamme ja lähettää sen ja tilausnumerosi Sveitsissä sijaitsevalle reseptilinssien valmistajalle. Emme luovuta reseptitietojasi muille osapuolille.

Muut tarkoitukset

Jos haluamme käyttää henkilötietojasi muilla tavoilla, ilmoitamme niistä keräyksen yhteydessä ja hankimme suostumuksesi, jos laki vaatii meitä niin.

V. Henkilötietojesi JAKAMINEN

Jaamme henkilötietosi seuraavien kanssa:

• Ryhmämme jäsenet (holdingyhtiömme Amsterdamissa, viimeinen holdingyhtiömme Yhdysvalloissa ja heidän tytäryhtiönsä maailmanlaajuisesti);
• Maksunkäsittelijämme Shopify Inc. ja Stripe Payments Europe, Ltd., joiden tietosuojakäytännöt ovat saatavilla osoitteessa https://www.shopify.com/legal/privacy ja https://stripe.com/gb/privacy;
• Rahoituspalvelujen tarjoajamme, kuten pankit;
• Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotka käsittelevät henkilötietoja Dragonin puolesta, esimerkiksi ylläpitääkseen sivustoa, käsitelläkseen luottokortteja ja maksuja, järjestääkseen lähetyksiä ja toimituksia, hallinnoidakseen ja huoltaakseen tietojamme, jakaakseen sähköposteja, suorittaakseen tutkimusta ja analyyseja, hallinnoidakseen brändi- ja tuotemainoksia. sekä tiettyjen palvelujen ja ominaisuuksien hallinta;
• Laboratorio, joka valmistaa reseptilinssejä, jos tilaat ne; ja
• Muut kolmannet osapuolet siinä määrin kuin on tarpeen: (i) noudattaakseen hallituksen pyyntöä, oikeuden määräystä tai sovellettavaa lakia; (ii) estää sivustomme ja sovellusten laittoman käytön tai sivustomme ja sovellusten käyttöehtojen ja käytäntöjemme rikkomukset; (iii) puolustautua kolmannen osapuolen vaatimuksia vastaan; ja (iv) auttaa petosten ehkäisyssä tai tutkinnassa (esim. väärentäminen).

Voimme myös siirtää hallussamme olevia henkilötietojasi, jos myymme tai siirrämme kaikki tai osan liiketoiminnastamme tai omaisuudestamme (mukaan lukien uudelleenjärjestely, eriyttäminen, purkaminen tai selvitystila), neuvonantajillemme ja kaikille mahdollisille ostajille ja heidän neuvonantajilleen sekä yrityksen tai omaisuuden uusille omistajille.

VI. Henkilötietojesi SUOJAUS ja HALLINTA

• Salaus ja suojaus: Käytämme erilaisia ​​turvatoimia, mukaan lukien salaus- ja todennustyökaluja, ylläpitääksemme henkilötietojesi turvallisuutta. Henkilötietosi ovat suojattujen verkkojen takana, ja niihin on pääsy vain rajoitetulla määrällä henkilöitä, joilla on erityiset käyttöoikeudet tällaisiin järjestelmiin, paitsi että jaamme nimesi, puhelinnumerosi ja fyysisen osoitteesi kuljetus- ja toimitusyhtiöidemme kanssa. tämä toimitus, eivätkä ne salaa niitä. Myöskään Internetin kautta välitettävien tietojen turvallisuutta ei voida taata.
• Kansainväliset tiedonsiirrot: Sivustomme ja sovelluksiemme yhteydessä keräämiämme tai luomiamme henkilötietoja tallennetaan ja käsitellään ETA:ssa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Sveitsissä. Henkilötietojasi käsittelee Yhdysvalloissa ja Kanadassa Shopify Inc., yritys, joka käsittelee maksuja puolestamme. Tällainen yritys on itse sertifioinut EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -kehyksen mukaisesti. Euroopan komissio katsoo, että Sveitsi ja Kanada tarjoavat riittävän suojan henkilötiedoille.
• Tietojesi säilyttäminen: Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten ne kerätään, paitsi jos pyydät meitä poistamaan ne tai jos laki toisin määrää.
o Reseptitietoja säilytetään kolmekymmentäkuusi (36) kuukautta, jotta voidaan vastata kaikkiin toimitettuja linssejä koskeviin kyselyihin tai valituksiin;
o Maksu- tai luottokorttitietoja säilytetään riittävän kauan, jotta voimme käsitellä hyvitykset tai takaisinveloitukset ja osoittaa noudattavamme asiaankuuluvia lakeja (yleensä kahdesta (2) seitsemään (7) vuoteen);
o Kirjautumistiedot, tilitiedot ja evästeasetukset säilytetään kolmekymmentäkuusi (36) kuukautta/vuotta viimeisestä vierailustasi sivustollamme tai sovelluksessamme (soveltuvin osin);
o Yhteystietoja säilytetään kolmekymmentäkuusi (36) kuukautta/vuotta viimeisestä vierailustasi sivustollamme tai viimeisestä tilauksestasi;
o Kaikki markkinointiasetustiedot, jotka tallentavat pyyntösi olla vastaanottamatta meiltä markkinointia, säilytetään niin kauan kuin meillä on yhteystietosi.
• Henkilötietoihisi liittyvät oikeutesi: Sinulla on oikeus:
o peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön milloin tahansa;
o päästä käsiksi henkilötietoihisi maksutta (tietyin lain rajoituksin);
o pyytää virheellisten tai epätäydellisten tietojen oikaisua;
o pyytää meitä poistamaan tietosi tietyissä olosuhteissa, mukaan lukien jos peruutat suostumuksesi eikä tietojesi käsittelylle ole muuta laillista perustetta;
o rajoittaa tietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa;
o . vastustaa tietojesi käsittelyä, jos ei ole ylivoimaista oikeutettua etua jatkaa tietojesi käsittelyä;
o vastustaa tietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin; ja
o hankkia ja käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsi eri palveluissa.

Jos haluat muokata (sähköposti- tai tekstiviesti-) tilauksiasi tai kieltäytyä vastaanottamasta Dragon-viestintää tai käyttää jotakin yllä olevista oikeuksista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen customer.service@europe.dragonalliance.com.

VII. Evästeet ja pikselitunnisteet

Sivustoa puolestamme ylläpitävä yritys vastaanottaa ja tallentaa tietoja, jotka voivat sisältää henkilötietoja, selaimestasi, kun käytät sivustoamme. Käytämme erilaisia ​​menetelmiä, kuten evästeitä ja pikselitunnisteita kerätäksemme nämä tiedot, jotka voivat sisältää (a) IP-osoitteesi; (b) yksilöllinen evästetunniste, evästetiedot ja tiedot siitä, onko laitteessasi ohjelmisto tiettyjen ominaisuuksien käyttämiseksi; c) laitteen yksilöllinen tunniste ja laitetyyppi; (d) verkkotunnus, selaintyyppi ja kieli, (e) käyttöjärjestelmä ja järjestelmäasetukset; f) maa ja aikavyöhyke; (g) aiemmin vieraillut verkkosivustot; (h) tiedot vuorovaikutuksestasi sivustomme kanssa, kuten napsautuskäyttäytyminen, haut, ostot ja ilmoitetut mieltymykset; ja (i) käyttöajat ja viittaavat URL-osoitteet.

Kolmannet osapuolet voivat myös kerätä tietoja sivuston kautta evästeiden, kolmannen osapuolen lisäosien ja widgetien avulla. Nämä kolmannet osapuolet keräävät tietoja suoraan verkkoselaimestasi ja näiden tietojen käsittelyyn sovelletaan heidän omia tietosuojakäytäntöjään. Alla on lisätietoa näiden kolmansien osapuolten henkilöllisyydestä ja niiden tietosuojakäytännöistä.

Käytämme evästeitä ja pikselitageja seurataksemme asiakkaidemme sivuston käyttöä ja ymmärtääksemme asiakkaidemme mieltymyksiä (kuten maa- ja kielivalinnat). Näin voimme tarjota palveluita asiakkaillemme ja parantaa heidän verkkokokemustaan.

Käytämme myös evästeitä ja pikselitageja kerätäksemme yhteenlaskettua tietoa sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, tunnistaaksemme trendejä ja saadaksemme tilastoja, jotta voimme parantaa sivustoamme.

Sivustollamme käytetään yleensä kolmea evästekategoriaa:

• Toiminnalliset: Nämä evästeet ovat välttämättömiä sivuston perustoimintojen kannalta ja ovat siksi aina käytössä (ellet poista niitä käytöstä). Näitä ovat evästeet, joiden avulla sinut muistetaan, kun selaat sivustoamme yhden istunnon aikana tai, jos pyydät, istunnosta toiseen. Ne auttavat tekemään ostoskori- ja kassaprosessin mahdolliseksi sekä auttavat turvallisuusasioissa ja säännösten noudattamisessa.

• Suorituskyky: Näiden evästeiden avulla voimme parantaa sivustomme toimivuutta seuraamalla käyttöä. Joissakin tapauksissa nämä evästeet parantavat pyyntösi käsittelyn nopeutta ja antavat meille mahdollisuuden muistaa valitsemasi sivustoasetukset. Näiden evästeiden valinnan poistaminen voi johtaa huonosti räätälöityihin suosituksiin ja hitaaseen sivuston toimintaan.

• Sosiaalinen media ja mainonta: Sosiaalisen median evästeet tarjoavat mahdollisuuden yhdistää sinut sosiaalisiin verkostoihisi ja jakaa sisältöä sivustoltamme sosiaalisen median kautta. Mainosevästeet (kolmansien osapuolten) keräävät tietoja, jotka auttavat räätälöimään mainonnan paremmin kiinnostuksen kohteidesi mukaan sekä sivustollamme että sen ulkopuolella. Joissakin tapauksissa nämä evästeet sisältävät henkilötietojesi käsittelyn. Näiden evästeiden valinnan poistaminen voi johtaa siihen, että näet mainoksia, jotka eivät ole sinulle yhtä tärkeitä, tai et pysty muodostamaan tehokasta yhteyttä Facebookiin, Twitteriin tai muihin sosiaalisiin verkostoihin ja/tai et voi jakaa sisältöä sosiaalisessa mediassa.

Jos haluat muuttaa evästeasetuksiasi, käy sivullamme Ohje-osio .

Jotta saat kattavan ja ajantasaisen yhteenvedon kaikista kolmansista osapuolista, jotka käyttävät verkkoselaimesi (Dragon-sivuston kautta tai muulla tavalla), suosittelemme asentamaan tähän tarkoitukseen rakennetun verkkoselainlaajennuksen. Voit myös valita, että tietokoneesi varoittaa sinua aina, kun eväste lähetetään, tai voit poistaa kaikki evästeet käytöstä. Voit tehdä tämän kunkin käyttämäsi selaimen ja laitteen selaimen asetuksista. Jokainen selain on hieman erilainen, joten katso selaimesi Ohje-valikkoa saadaksesi tietää oikean tavan muokata evästeitäsi. Jos poistat evästeet käytöstä, et ehkä pääse käyttämään monia ominaisuuksia, jotka tekevät sivustostamme ja sovelluksistamme tehokkaampia, ja jotkin palveluistamme eivät toimi kunnolla. Lisätietoja evästeistä on osoitteessa www.aboutcookies.org tai www.allaboutcookies.org.

VIII. Dragon Site -sivuston ja -sovellusten KÄYTTÖ kolmannen osapuolen palveluiden kanssa

Sivustomme ja sovellusten avulla voit olla vuorovaikutuksessa monien muiden digitaalisten palveluiden kanssa. Esimerkiksi sivustomme ja sovelluksemme voidaan integroida kolmansien osapuolien sosiaalisiin verkkoihin ja muihin digitaalisiin palveluihin.
Jos päätät yhdistää Dragon-tilisi kolmannen osapuolen tiliin, tietosuojaoikeuksiasi kolmannen osapuolen alustoilla säätelevät niiden vastaavat käytännöt. Jos esimerkiksi päätät jakaa Dragon-toimintasi kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustoilla, kyseisten alustojen käytännöt säätelevät siellä olevia tietoja.
Sivustomme ja sovelluksemme voivat tarjota linkkejä muille (kolmannen osapuolen) verkkosivustoille ja sovelluksille avuksesi tai tiedoksi. Linkitetyillä sivustoilla ja sovelluksilla on omat tietosuojailmoituksensa tai käytäntönsä, joihin suosittelemme tutustumista. Siltä osin kuin emme omista tai hallitse linkitettyjä verkkosivustoja tai sovelluksia, emme ole vastuussa niiden sisällöstä, verkkosivustojen tai sovellusten käytöstä tai verkkosivustojen tai sovellusten tietosuojakäytännöistä.

IX. MUUTOKSET Tietosuojakäytäntöömme

Sovellettava laki ja käytäntömme muuttuvat ajan myötä. Jos päätämme päivittää käytäntöämme, julkaisemme muutokset sivustollamme ja sovelluksissamme. Suosittelemme, että luet käytäntömme ja tarkistat säännöllisesti mahdolliset muutokset. Tätä käytäntöä on viimeksi muutettu toukokuussa 2017. Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan suostumuksesi päivityksissä, jotka muuttavat tai vaikuttavat henkilötietoihin liittyviin käytäntöihimme. 

X. VALVONTAVIRANOMAINEN

UK Information Commissioner's Office ('ICO') on Dragonin nimetty valvontaviranomainen.
Jos sinusta tuntuu, että tietojasi on käsitelty laittomasti tai haluat tehdä valituksen henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä ICO:han numeroon 0303 123 1113 tai käy osoitteessa https://ico.org.uk/concerns/handling/ .

XI. KYSYMYKSIÄ ja palautetta

Otamme mielellämme vastaan ​​kysymyksiä, kommentteja ja huolenaiheita käytännöistämme ja tietosuojakäytännöistämme. Jos haluat antaa palautetta tai jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, ota yhteyttä kuluttajapalveluihin/tietosuojaan osoitteessa customer.service@europe.dragonalliance.com.